מבשלים בירה מעולה בכל פעם עם מדריך זה. גלו את סודות הבירה האיכותית, כולל הבנת הקצף, מדע הטעמים, רעננות הבירה, חשיבות המראה ומערכות איכות. הפכו כל חווית בישול לבירה למושלמת עם ידע מעמיק וטיפים מקצועיים.
מבשלים בירה מעולה בכל פעם עם מדריך זה. גלו את סודות הבירה האיכותית, כולל הבנת הקצף, מדע הטעמים, רעננות הבירה, חשיבות המראה ומערכות איכות. הפכו כל חווית בישול לבירה למושלמת עם ידע מעמיק וטיפים מקצועיים.
מוצע על ידי: קורסרה (מה זה קורסרה?)
סדרה של 5 קורסים
לא נדרש ידע מוקדם
ללא סיכונים מיותרים
התוכנית מיועדת לאנשים פרטיים ולעוסקים בבישול בירה מקצועי שמעוניינים לשפר את כישורי הבישול שלהם בנוחות מביתם. סדרת הקורסים כוללת חמישה חלקים ומציעה מבט מעמיק על איך לבשל בירה מצוינת בכל פעם.
כל קורס בסדרה כולל מודולים שבועיים, פורומי דיון, קריאות והערכות.
מה תלמדו: גלו את המדע מאחורי הקצף, כיצד למדוד ולהעריך קצף וכיצד להשיג את הקצף האידיאלי.
מה תלמדו: גלו את המדע מאחורי טעם הבירה, כיצד למדוד ולהעריך טעם, וכיצד להשיג את הטעם האידיאלי בבירה.
מה תלמדו: גלו את המדע מאחורי טריות הבירה, כיצד למדוד ולהעריך טריות, וכיצד להשיג טריות אידיאלית בבירה.
מה תלמדו: גלו את המדע מאחורי צבע וצלילות הבירה, כיצד למדוד ולהעריך צבע, וכיצד להשיג צבע וצלילות אידיאליים בבירה.
מה תלמדו: גלו את מערכות האיכות הנדרשות לייצור בירה איכותית וכיצד להקים תוכנית איכות.