איך לסחור בחוזים עתידיים למתחילים | יסודות סחר בחוזים עתידיים [שיעור 3]

איך לסחור בחוזים עתידיים למתחילים | יסודות סחר בחוזים עתידיים [שיעור 3]

שתפו, חבל שתישארו עם כל הידע הזה לבד

Facebook
WhatsApp
Email

תיאור של הוידאו

בוידאו הזה, שהוא השיעור השלישי בקורס למסחר חוזים עתידיים עבור מתחילים, המנחה מציע תובנות מעמיקות על רכישת חוזים עתידיים, דרישות המינימום להשקעה (Margin Requirements) וכמה זה באמת עולה לקנות חוזה עתידי. הוא מדגיש שהשורה התחתונה בנוגע למחיר לקניית חוזה עתידי שונה מאוד מהשוק המניות הקונבנציונלי.

המנחה מתחיל להסביר מהו מסחר עם מינוף (Margin Trading) וכיצד הוא פועל, תוך הדגשת החשיבות של הבנת התנאים השונים של החוזים ודרישות המינימום. הוא מציע שיטות חיפוש מצוינות למציאת הברוקרים הנכונים למסחר בחוזים עתידיים, ומזכיר כמה המידע הזה עשוי להשתנות ולהתעדכן.

הוידאו מסביר גם על השיטות השונות למסחר בחוזים עתידיים, כולל מסחר יומי (Day Trading) וסווינג מסחר (Swing Trading), והדרישות התקציביות לכל אחד מהסוגים. המנחה מבצע חישובים כדי להדגים איך לנהל את המינוף ואת הסיכונים בצורה חכמה, ומסביר על כוחות השוק, סיכונים וסכנות אפשריות הקשורות למסחר לא זהיר.

במהלך הוידאו, המנחה משלב דוגמאות מעשיות כדי להמחיש את הנושאים הנלמדים ומדגיש את החשיבות של תכנון מסחר מראש. הוידאו עשוי להיות מועיל מאוד למי שמעוניין להבין את הבסיס של מסחר בחוזים עתידיים וללמוד כיצד להימנע מטעויות רווחות שעושים סוחרים חדשים.

בכיתה השלישית לסחר בחוזים עתידיים למתחילים, המנחה עוסק ברכישת חוזים עתידיים ובדרישות המרג'ין הנלווית לכך. הוא מציין כי הדרך לרכוש חוזה עתידי שונה מזו של מניות, והעלות הנדרשת לרכישת חוזה תהיה נמוכה יותר בזכות המרג'ין, אולם הדבר תלוי בגורמים שונים.

הוא מסביר את מושג הסחר במרג'ין, המדבר על הפקדת סכום כסף לחשבון מסחר, כאשר הברוקר מספק הלוואה שמגדילה את כוח הקנייה שלך הרבה מעבר למה שהפקידו. הוא מתאר שלושה סוגי מרג'ין: מרג'ין לסחר יומי, מרג'ין ראשוני ומרג'ין תחזוקה.

המנחה מסביר את החשיבות של שעות מסחר בחוזים עתידיים ואת השפעתן על האפשרות לסחור בהם. הוא מציין גם שעל הסוחר לשים לב לצורך למכור חוזים לפני סיום שעות המסחר כדי להימנע מהמגבלות הנוגעות למרג'ין.

כאשר הסוחר רוצה לסחור בחוזים עתידיים, עליו גם להיות מודע לדרישות המינימום של ההפקדות שנדרשות בברוקרים שונים. הוא אפילו מבצע השוואה בין חוזים עתידיים רגילים לחוזים "מיקרו", שבסיסם על עמלות נמוכות יותר, על מנת לצמצם את הסיכון עבור סוחרים מתחילים.

לאחר מכן, הוא מסביר כיצד מחשבים את העלות של חוזה עתידי בהתאם להפקדה בחשבון וכן את ההפסדים האפשריים, כשהמטרה היא לשמור על איזון חשבון המסחר ולמנוע מצב של "קריאת מרג'ין".

הלקח המרכזי הוא: חשוב להבין את דרישות המרג'ין, כיצד הן משפיעות על אפשרויות הסחר שלך וכיצד לנהל את הסיכונים המתלווים לסחר בחוזים עתידיים.

המנחה מסיים את השיעור בהזמנה לשאלות ומזכיר את החשיבות של השארת תגובות ותגובות על תוכן השיעור כדי להנחות את ההמשך.

source

שתפו

preloader